linnpettersson

Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Linn Pettersson - 1 januari 2012 15:55

Jahapp.. då var det ännu ett nytt år då..

Dagen innan julafton spenderades hos pappa och Jonna med Ulla, farfar, faster och Peter då vi åt mat, godis och tittade på sån här.. bingo och roliga filmer från år tillbaka och spelade en plump! :)

Självaste julafton vart en sväng till mamma då man vart utsedd till tomte.. hmm inte en så speciellt lyckad tomte men i alla fall. Efter att jag kom ner och hade "kommit tillbaka från farmor" så frågade jag min 2-åriga syster vem som hade vart tomten.. Det man fick tillbaka var en arg mening som sa: Det va DU som va tomten Linn! 

Då har man inte lyckats så bra kanske.. fast å andra sidan så har inte tomtar bomulls-skägg..

Senare gick jag hem och spenderade resten av julafton med älskling! Av min finaste fick jag en blixt till kameran (som var önskat egentligen) så det var jättebra! :) Fick även en superbra pannlampa också som är väldigt bra nu när man ska rida i mörkret, då man knappt hinner gå utanför dörren innan det börjar bli mörkt igen.. 

På måndagen därefter vart det en trång dag på marieberg! (Eller ja, den här dagen bestog väl mest av ikea och jysk typ) men det räckte att trängas där inne innan man tröttnade! På tisdagen kom Mikaela och Tony.. då vart det lite mer julfirande! :) På onsdagen vart det ännu en dag på mariberg dock inte bara med Jimmy utan även Angelica :). 

Torsdagen.. vet faktiskt inte.. inte bästa minnet precis! :)

Fredagen.. även då vart det en sväng på marieberg på grund av att jag för en gångs skull skulle klippa av mina fula toppar! Och det vart väldigt bra, så jag är nöjd! :). Efter det vart det en sväng i skogen på en groda! Sen blev det hårfärgning också! :) 

Lördag.. då var det nyårsafton och inget speciellt hände! Vi åkte med en sväng till pappa och Jonna.. annars var det inget speciellt alls.. Såg lite raketer som vanligt men inget mer.. och så jippi så var det nytt år!

Så nu är det det hemska året 2012.. som alla säger -.-, dock inte jag då jag inte tror på en film.. 

Söndag.. (nu) sitter jag här i soffan och inte gör någonting, funderar på om jag ska göra nånting alls.. då jag redan har gjort slut på de flesta krafter idag genom att städa en hel del.. som behövdes! (Nu låter det som att det hade varit ett bombnerslag här, men så farligt var det faktiskt inte) :). 

Bara en vecka kvar på lovet nu då.. jobbigt med skola igen -.- men vårterminen går ju fort med alla sportlov, påsklov, praktik och så vidare.. så det är väl bara att stå ut.. helt plötsligt säger det bara "svich" så är det ett härligt sommarlov igen! Med massoooor av sol hoppas vi på nu! :D Nä, nu ska vi inte längta för mycket här.. då går det inte sådär fort.. 

Älskar dej underbara Jimmy! 

Presentation


20år
Mamma till Eddie, född 14 Augusti- 2015 och förlovad med världens finaste pojkvän Jimmy. Och sist men inte minst, stolt ägare till den finaste hästen man kan tänka sig, Already Glowing (Allan) ~*~*~

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards